Зоран Кардула (@ZKardula )

Зоран Кардула

Bio Графички дизајнер
Tweets 4,5K
Followers 3,1K
Following 1,1K
Account created 24-04-2015 17:59:25
ID 3201940126

Free Instagram Followers

Twitter Web Client : Ердоган вчера

Free Instagram Followers

  • Start Video

Twitter Web Client : А да ги однесат сите неисправни возови, двокатни автобуси и други неисправни набавени работи, пред седиштето на ЖСМ… https://t.co/wXL5Gj0uHR

Free Instagram Followers

Twitter Web Client : Влаинката од Романија, Симона Халеп изигра невероватно финале и е новиот победник на Вимблдон. Feta Armanã ❤ https://t.co/Miu7aJR08N

Free Instagram Followers

Android : #FF @zarkovski @ZoranGega @zone0205 @DecimalFawn4210 @ZKardula @zorbital @zlatnoslavejche @zamislena @grof_Zarkoff… https://t.co/KNjVfU7s9Y

Free Instagram Followers