ftnshc (@fatinnoraishah )

ftnshc

Bio be a better you | kemal's💍
Lokasyon ampang since birth
Tweets 23,5K
Followers 6,4K
Following 526
Account created 23-03-2013 02:32:47
ID 1290196146

Free Instagram Followers

iPhone : " b, balcony b. kat sini tkde org kenal kita " HAHAHAHAHA why awal ashaari whyy😂😂😂😂

  • Start Video

iPhone : LOL I didn't know they were this silly.

  • Start Video

iPhone : Tunang i always extra caring and loving whenever i tak sihat❤️

iPhone : Austin , the gentleman we all want

  • Start Video

iPhone : Goodluck Dewi Remaja to cover up your names 😉I guess something will happen and we’ll see. 😟

iPhone : need

  • Start Video

iPhone : Grindelwald, Switzerland

  • Start Video

iPhone : And fitbella advice kau takyah la percaya kalau suami kau kata dia terima kau seadanya tak kisah kau gemok ke apa k… twitter.com/i/web/status/1…

iPhone : Aku suka tengok ig fitbella ni dia banyak bagi kesedaran dekat semua perempuan yg still anak dara ke yg dah jadi ib… twitter.com/i/web/status/1…

Foursquare : I'm at Foody Truck Melawati in Kuala Lumpur, Selangor swarmapp.com/c/20O3unJHLVW

iPhone : Alicia amin ni yg kutuk2 melayu pdahal org melayu tapi acah minah saleh lpastu tup2 berlakon drama melayu petang2 l… twitter.com/i/web/status/1…

iPhone : Kesiannya, semoga murah rezeki korang. Pernah beli birthday cake from sugarcandy too. For me worth it la. twitter.com/megatad/status…

iPhone : Tengah stalk ig kak helizahelmi abt the rescue in syria, then ternampak dia post this on her igstory. Tbh, dulu aku… https://t.co/Y3jXjyArhP

iPhone : With fame, comes responsibility. You were chosen as an icon, there are expectations and standards you have to live… https://t.co/gaVESXxEOT

iPhone : #Libra balances between being sexy and a great lover, which makes them number one to satisfy your needs.

iPhone : Tak sabar weh tengok Zac Efron as Ted Bundy ! Ted Bundy ni one of the famous serial killers in US,Ted Bundy mengaku… https://t.co/iJw8n5pZ2F