Зоран Кардула (@ZKardula )

Зоран Кардула

Bio Графички дизајнер
Tweets 4,0K
Followers 2,9K
Following 1,0K
Account created 24-04-2015 17:59:25
ID 3201940126

Free Instagram Followers

Twitter Web Client : Човекот со плеќи како Шара Лазаревски: Ме ставија во самица бидејќи ја одбив спогодбата за „ Пуч“ fokus.mk/lazarevski-me-… via @Фокус

Free Instagram Followers

Twitter Web Client : "Бетмен е мое духовно чедо и ми се исповедаше, рече отец Пимен" Од серијалот драма и патетика на црковен начин. И о… https://t.co/IzteBzcxEz

Free Instagram Followers

Twitter Web Client : Тие милион и кусур евра што ги нуди Мијалков како гаранција, да му ги земете и да ги дадете на дечиња кои чекаат за лечење во странство.

Free Instagram Followers